El 14è Concurs de cartells de la Festa Major per a infants i joves es posa en marxa

Divendres, 10 de març de 2023 a les 12:54

Les obres poden presentar-se fins l’11 d’abril en format físic i també en suport digital

La Festa Major de Castellví de Rosanes tindrà lloc, aquest 2023, el primer cap de setmana de juny, i per escollir la imatge que donarà a conèixer les celebracions l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha convocat el 14è Concurs de cartells de la Festa Major. El certamen s’adreça a nois i noies de Castellví de Rosanes que estudien de 3r de primària a 4t d’ESO, i també als nois i noies de 3r fins a 6è que, tot i no estar empadronats/ades a Castellví de Rosanes, estudien a l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví. La presentació de les obres estarà oberta fins l’11 d’abril, passada la Setmana Santa.

“Cada any rebem propostes d’una gran qualitat i originalitat, que sempre ens sorprenen amb nous enfocaments i tècniques i que posen de manifest la creativitat dels nois i noies de Castellví de Rosanes i de l’alumnat de l’escola”, explica la regidora de Cultura, Teresa Mínguez, que anima al jovent a presentar la seva proposta al concurs.

Les obres que es lliurin al certamen han de ser originals i inèdites, i poden estar fetes tant amb tècniques manuals com digitals, sempre a color i en mida A4 vertical. La presentació es pot fer en dos formats: en suport físic, sobre una base rígida, i en forma d’arxiu digital. En ambdós casos, les obres s’identificaran només amb el pseudònim, i les dades de contacte i nom real del/de la jove que l’hagi feta es lliuraran en un sobre tancat o un arxiu a part. 

El veredicte del concurs es farà públic en un acte obert en el marc de la Setmana cultural de Sant Jordi de Castellví de Rosanes, i tant el cartell guanyador com els dos finalistes seran obsequiats amb un lot de llibres. La resta de participants també rebran un detall d’agraïment per haver presentat la seva obra, i tots plegats es donaran a conèixer pels canals d’informació municipals.

Les bases íntegres del concurs estan ja disponibles al web municipal per conèixer el detall de com s’ha de fer cadascuna de les trameses, i es faran arribar també a l’escola i als nois i noies en edat de participar-hi.
 

Darrera actualització: 10.03.2023 | 13:06