El Banc de sang serà a Castellví el diumenge 13 de febrer al matí en la primera visita del 2022

Dijous, 27 de gener de 2022

L’acapte es farà a la sala gran del CCR i caldrà demanar cita prèvia per Internet per poder fer la donació

El Banc de sang visita per primer cop aquest 2022 Castellví de Rosanes per facilitar, una vegada més, el gest imprescindible i solidari de donar sang per salvar vides. Aquesta primera visita del 2022 serà el diumenge 13 de febrer i la cita és a la sala gran del CCR de 10 a 14h. Com en anteriors visites, caldrà demanar hora prèviament per poder fer la donació, per assegurar que les persones van esglaonadament al banc de sang i no es produeixen aglomeracions. 

Aquesta cita solidària la impulsa el CCR, i les persones que vulguin fer la seva donació hauran d’anar a la sala gran (C/ Parra del nucli antic), en l’horari assignat en la cita.

Per poder-se apuntar cal entrar al web donarsang.gencat.cat. Un cop allà, triar el punt de donació –Castellví de Rosanes–, marcar el dia al calendari –13 de febrer– i seleccionar una de les franges horàries disponibles. Finalment, caldrà omplir les nostres dades personals i confirmar la reserva. 

A data d’avui, 8 donants ja han reservat cita i queden 40 places lliures en tota la franja horària de 10 a 14h perquè tothom pugui trobar el moment per poder fer el gest solidari de donar sang.

Darrera actualització: 27.01.2022 | 13:56