El Banc de sang serà el primer diumenge d’octubre a Castellví i cal demanar cita prèvia per Internet

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 15:14

Se’l podrà trobar el dia 3 a la sala petita del CCR de les 10 fins a les 14 hores

El Banc de sang visita una vegada més Castellví de Rosanes per facilitar als veïns i veïnes el gest imprescindible i solidari de donar sang per salvar vides. En aquesta ocasió serà el diumenge 3 d’octubre que es podrà donar sang. La cita és a la sala petita del CCR de 10 a 14h i, com en les darreres ocasions, caldrà demanar cita prèvia per poder fer la donació, per assegurar que les persones van esglaonadament al banc de sang i no es produeixen aglomeracions dins de les mesures de prevenció de la COVID-19.

Aquesta cita solidària la impulsa el CCR, i les persones que vulguin fer la seva donació hauran d’anar a la sala petita de l’entitat, al carrer de la Parra del nucli antic, en l’horari assignat en la cita.

Per poder-se apuntar a donar sang cal entrar al web donarsang.gencat.cat (trobareu també l'enllaç en aquesta pàgina). Cal triar el punt de donació –Castellví de Rosanes-, marcar el dia al calendari -3 d’octubre- i seleccionar una de les franges horàries disponibles. Finalment, caldrà omplir les nostres dades personals i confirmar la reserva. A dia d’avui encara hi ha força horaris lliures perquè tothom pugui trobar el moment per poder fer el gest solidari de donar sang.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 15:14