El banc de sang visitarà Castellví diumenge 28 de febrer i cal demanar cita prèvia

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 11:00

La cita solidària la impulsa el CCR i l’acapte serà a la sala petita de l’entitat, de 10 a 14h

La donació de sang és sempre imprescindible, i per poder-ho fer fàcilment el banc de sang serà diumenge 28 de febrer a Castellví de Rosanes. Aquesta vegada, tal com ja va passar en la darrera visita la tardor del 2020, caldrà demanar cita prèvia per poder fer la donació, per tal d’assegurar que les persones van esglaonadament al banc de sang i no es produeixen aglomeracions.

Aquesta cita solidària la impulsa el CCR, i les persones que vulguin fer la seva donació hauran d’anar a la sala petita de l’entitat, al carrer de la Parra, a l’horari assignat a la cita prèvia entre 10 i 14h.

Per poder-se apuntar a donar sang cal entrar al web donarsang.gencat.cat. Cal triar el punt de donació –Castellví de Rosanes–, marcar el dia al calendari –28 de febrer– i seleccionar una de les franges horàries disponibles. Finalment, caldrà omplir les nostres dades personals i confirmar la reserva. A dia d’avui encara hi ha força horaris lliures perquè tothom pugui trobar el moment per poder fer el gest solidari de donar sang.

Darrera actualització: 24.02.2021 | 11:53