El barri de Miralles recupera aquest dissabte la seva festa amb diferents propostes d’activitat

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 14:44

Una caminada, un concert i un sopar de germanor formen part del programa festiu

El barri castellvinenc de Miralles, un dels nuclis històrics del terme, recupera aquest dissabte dia 2 de setembre la seva festa amb diferents propostes d’activitats per a totes les edats des del matí fins la nit. Totes les activitats es faran a la plaça de l’Era i són gratuïtes, i per algunes d’elles cal inscripció prèvia (es pot fer des d’avui a l’Ajuntament).

El regidor de Festes, Sergi Busquets, destaca que “les activitats programades busquen recuperar la festa del barri de Miralles després de molts anys de no fer-se, amb l’objectiu que tant els veïns i veïnes d’aquest barri, com els de la resta del municipi que s’hi vulguin sumar, puguin gaudir de les propostes i que la festa de Miralles es pugui consolidar novament dins del calendari festiu de Castellví de Rosanes”.

Un dissabte complert
La primera de les activitats previstes és una caminada pels indrets més destacats de Miralles i el seu entorn. La sortida serà a les 10h a la plaça de l’Era. En la ruta, es visitaran les fonts de Miralles i també l’antic convent -seu actual de la Fundació Rosella-, un edifici amb unes importants pintures murals del gòtic català declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). Seguidament, la caminada farà cap a un dels altres barris històrics de Castellví, els Àngels, per tornar després de nou cap a Miralles i acabar la ruta sobre el punt de migdia. Un cop el grup arribi de nou a la plaça de l’Era, hi haurà un petit refrigeri.
Per participar a la caminada es recomana fer la inscripció prèvia a l’Ajuntament -a partir de dilluns 28 d’agost- per facilitar la logística de l’activitat.

Les propostes festives seguiran a les 8 del vespre amb el concert de Hoselu&Arès, formació encapçalada pel músic castellvinenc i veí de Miralles José Zarco. El repertori, dividit en dues parts, inclourà temes de pop, estàndards de jazz i música tradicional.

A les 21.30h serà el torn del sopar de germanor, cadascú amb el seu menjar. Per participar-hi caldrà apuntar-se prèviament a l’Ajuntament per tal de disposar espai suficient per a tothom.

Finalment, cap a les 23h i per cloure la vetllada, hi haurà minidisco per ballar i passar-s’ho bé.

Durant el vespre i nit, la Fundació Rosella posarà a disposició dels i les assistents a la festa els WC de la part exterior de l’edifici per cobrir les necessitats d’higiene.

Darrera actualització: 28.08.2023 | 15:01