El Bibliobús La Mola porta a Castellví l’espectacle per a adults ‘Contus interruptus’

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 18:30

La cita serà a les 12h d’aquest proper diumenge a la sala del CCR

El Bibliobús La Mola portarà aquest diumenge a Castellví de Rosanes un espectacle pensat per a persones adultes, i que s’emmarca en la programació de la Tardor de la gent gran. Es tracta de ‘Contus interruptus’, la història de les aventures i desventures amoroses del cavaller emmascarat Don Joan de Boer. L’espectacle començarà a les 12h i es farà a la sala del CCR, i és obert a tots els veïns i veïnes a partir de 18 anys.

Activitats de la Tardor de la gent gran
Les propostes adreçades a la gent gran de Castellví de Rosanes van començar el passat mes d’octubre amb un homenatge als veïns i veïnes de més edat del municipi, i es clouran el proper 30 de novembre amb una sortida cultural al Priorat.

Un taller amb el Bibliobús La Mola
Aquest mes de novembre, i de la mà del Bibliobús La Mola, arribarà una altra activitat a Castellví de Rosanes. Es tracta d’un taller de cactus de tela que es farà el dimecres 23 de novembre a les 18h. L’activitat la conduirà la tallerista Sílvia Ferrari i el material està inclòs. Les inscripcions per participar-hi s’hauran de fer uns dies abans a l’Ajuntament. Per la naturalesa de l’activitat, quest taller s’adreça a persones joves i adultes i gent gran; no es tracta, per tant, d’un taller infantil.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 18:35