El Cadireta Rock 2024 omplirà de música Castellví aquest dissabte 18 de maig amb quatre concerts

Dilluns, 13 de maig de 2024

El festival començarà a les 20.00h a la pista exterior del CCR i comptarà amb servei de barra amb entrepans i begudes

El festival castellvinenc per excel·lència, el Cadireta Rock, omplirà de música aquest dissabte 18 de maig Castellví de Rosanes amb diferents concerts que serviran de preludi a la Festa Major de Sant Isidre, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de maig. El Cadireta Rock neix de l’impuls del teixit associatiu de Castellví de Rosanes i hi ha programades quatre actuacions musicals, amb el rock com a fil conductor, des de les 20h de dissabte i fins la matinada de diumenge. Tots els concerts tindran lloc a la pista exterior del CCR, al carrer Duran, i l’entrada és gratuïta. El festival té també el suport de l’Ajuntament de Castellví.

El programa del Cadireta Rock 2024, dissenyat per l’associació que du el mateix nom i que impulsa el festival, inclou l’actuació dels grups Sin Reputación, The Klassic Rock Show, Leña al Mono, i dels martorellencs Smegma. Durant tota la nit, a més, hi haurà servei de barra amb entrepans i begudes per acompanyar l’experiència i poder gaudir de tots i cadascun dels concerts sense haver de sortir del recinte. A més, de 20 a 21h, hi haurà un preu especial per al pack entrepà + got + beguda, segons l’organització.

Per assistir al Cadireta Rock, es recomana aparcar al carrer Manel Fernández (a la zona d’aparcament a l’entorn de l’escola) i pujar a peu fins al C. Duran (menys de 5 minuts). 

Darrera actualització: 13.05.2024 | 14:18