El calendari d’hàbits saludables 2021 arriba a les llars de Castellví amb consells per a una vida sana

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00

Enguany s’ofereix informació d’indrets del municipi per visitar a peu o en bicicleta i sobre diferents nutrients 

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha començat a repartir per les llars del municipi el Calendari 2021 d’hàbits saludables. De la mà de l’agent cívic municipal, les llars rebran durant aquest mes de desembre un almanac amb consells sobre com mantenir una vida activa i una alimentació sana. L’edició del calendari compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

De fa uns anys, el Consistori castellvinenc va optar pel format de calendari per fer arribar els consells per a una vida saludable a la població. Els calendaris són presents a les llars durant tot l’any, de manera que es compta amb un suport de llarga durada per fer arribar la informació als veïns i veïnes.

Aquest 2021, s’ofereix per una banda la informació sobre diferents indrets de Castellví on podem arribar a peu o en bicicleta en el marc d’un estil de vida saludable. Hi ha opcions de tots els barris i de diferents nivells de dificultats. De l’altra banda, el calendari també conté informació bàsica sobre diferents nutrients necessaris per a una vida saludable, com vitamines i minerals. La informació sobre llocs per visitar és als mesos senars, i la de nutrients, als mesos parells.

El disseny d’enguany inclou algunes novetats respecte d’anys anteriors, com espais per a notes, recollint els suggeriments rebuts en edicions anteriors.

Darrera actualització: 12.01.2021 | 14:11