El calendari d’hàbits saludables 2022 es comença a repartir a les llars de Castellví amb el programa de Nadal i Reis

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 14:28

Entre finals d’aquesta setmana i primers de la vinent es distribuirà als diferents barris

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, de la mà de la brigada municipal, ha començat a repartir aquest divendres a les llars del municipi el Calendari 2022 d’hàbits saludables juntament del programa d’actes de Nadal i Reis 2021-2022, que arrenca el dia 10 de desembre amb la Fira de Nadal. Entre finals d’aquesta setmana i primers de la vinent arribaran als diferents barris.

Ara ja fa uns anys, el Consistori castellvinenc va optar pel format de calendari per fer arribar els consells per a una vida saludable a la població. Els calendaris són presents a les llars durant tot l’any, de manera que es compta amb un suport de llarga durada per fer arribar la informació als veïns i veïnes sobre temes com nutrició o activitat física per mantenir una vida activa. L’edició d’aquest almanac compta un any més amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest 2022, s’ofereix per una banda la informació sobre diferents indrets de Castellví on hi ha equipaments per fer activitat física de forma lliure. De l’altra banda, el calendari també conté informació sobre diferents productes de temporada per a una alimentació sana i respectuosa amb els ritmes de la natura, mostrant els productes en el mes que són de temporada. El disseny d’enguany inclou algunes novetats respecte d’anys anteriors.

Pel que fa al programa de Nadal, s’hi podran trobar les diferents activitats previstes del 10 de desembre fins al 8 de gener i les campanyes solidàries que es posen en marxa aquests pròxims dies, tant les iniciatives d’entitats i col·lectius locals en favor de La Marató de TV3 com les iniciatives de la regidoria de Benestar Social per al banc d’aliments local i per fer arribar la il·lusió de Reis a tots els nens i nenes del municipi.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 14:36