El Carnaval de Castellví va prendre dissabte els carrers sota l’atenta mirada del Rei i la Reina del Carnestoltes

Dilluns, 19 de febrer de 2024

La celebració va estrenar la desfilada de disfresses a la plaça

La festa de Carnaval de Castellví de Rosanes va prendre dissabte a la tarda els carrers sota l’atenta mirada del Rei i la Reina del Carnestoltes, que per primer any a Castellví van presidir la celebració i van fer un discurs davant de tota la concurrència per declarar oberta la disbauxa del Carnaval. Des de l’inici de la rua al Taió, fins al final a la sala del CCR, una xaranga musical va amenitzar el recorregut, que va fer parada a la plaça. Aquest any, com a novetat, la desfilada de disfresses es va fer a l’aire lliure, per marcar l’accent del Carnaval com a festa essencialment de carrer, i totes les comparses i persones que van voler lluir la seva proposta van pujar a l’escenari per mostrar-la a tothom i perquè el jurat la pogués valorar. El final de festa, amb sopar i música, es va fer a la sala del CCR, on també es va fer el lliurament de premis.

El regidor de Festes, Sergi Busquets, destaca que “hi va haver molta participació i moltes ganes de disfressar-se” i assenyala que “amb les novetats d’aquest 2024 hem posat la base per anar evolucionant els pròxims anys en tot el que fa referència a potenciar les activitats de carrer lligades al Carnaval”. El regidor ha volgut a més expressar l’agraïment municipal a totes les persones que van participar a la celebració i a totes les entitats que hi van estar implicades en els seus diferents vessants.

De disfresses n’hi va haver tant de lligades a la temàtica central d’enguany -el món del cinema- com d’altres de lliures. En el concurs, es van repartir un total de vuit premis, en categories individual i de comparsa a partir de cinc persones i tant en categoria infantil com general. Alguns dels guardons van estar dedicats específicament a totes aquelles disfresses relacionades amb el cinema. 

La barra del sopar va ser a càrrec de les entitats Amics dels Reis de Castellví, Petits Caramellaires de Castellví de Rosanes, Trial Club Castellví i Centre Cultural i Recreatiu. També l’associació de joves La 963, l’Associació de veïns i veïnes del Taió i l’AEC La Trampolina van col·laborar amb la celebració més esbojarrada de l’any.

Darrera actualització: 20.02.2024 | 09:59