El Carnaval torna omplir Castellví de disbauxa en una concorreguda festa que va començar al Taió i va acabar a la sala del CCR

Dilluns, 27 de febrer de 2023

La celebració va tenir el suport i col·laboració de diferents entitats locals

El Carnaval va tornar la disbauxa als carrers de Castellví aquest passat cap de setmana. Dissabte a la tarda va viure's una animada i concorreguda celebració que va arrencar a l’entrada del barri del Taió i va acabar a la sala del CCR, amb parada a la plaça del poble per fer una guerra de confeti. La celebració del Carnestoltes 2023 de Castellví de Rosanes va tenir el suport i col·laboració de diferents entitats locals.

La regidora de Cultura, Teresa Mínguez, valora positivament aquesta recuperació de la normalitat al Carnestoltes després de dos anys de restriccions i contenció, i afirma que “la festa va ser un èxit de participació, i hi van prendre part veïns i veïnes d’arreu del municipi, amb amics, en família i formant també grans comparses molt divertides”. La regidora ha volgut agrair la tasca de les diferents entitats que “han col·laborat en aquest Carnaval, des de l’associació de veïns i veïnes del Taió, que va amenitzar la rua, fins a la Trampolina, que va dinamitzar la guerra de confeti, passant pel CCR, els Amics dels Reis i el Trial Club, que van organitzar la barra a la sala perquè tothom pogués tenir menjar i beure durant tota la festa i ball de Carnaval”.

La rua va sortir de l’entrada del barri del Taió a mitja tarda i va recórrer el camí d’enllaç fins arribar al carrer del Parc. Un cop allà, es va enfilar av. Mare de Déu de Montserrat amunt, fins arribar a la plaça, on es va fer la guerra de confeti. I un cop va acabar aquesta divertida batalla, la comitiva va arribar al CCR. A la sala es va poder sopar, i també gaudir de l’actuació del grup de versions Silver Monkeys i d’una sessió de DJ fins la matinada per a tothom que tenia ganes de gresca. No va faltar a la cita tampoc el concurs de disfresses amb premis individuals i de grup per a les categories infantils, joves i grans.

El dia 19, a Can Sunyer i Valldaina
La setmana anterior, el dia 19 de febrer, els barris de Can Sunyer i Valldaina també van fer festa de Carnaval, organitzada per l’associació veïnal i amb suport de l’Ajuntament.
En aquesta celebració, que va ser matinal i molt familiar, hi va haver també rua, festa i concurs de disfresses.

Darrera actualització: 27.02.2023 | 16:27