El carrer de les Soleies es tallarà a partir del 7 de juny per l’inici dels treballs al clavegueram

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 15:00

Els dies feiners de 8 a 18h no es podrà entrar ni sortir amb vehicle. Els contenidors de la zona canvien de lloc demà

Les obres de reurbanització del carrer del Castell de Sant Jaume i de part del de Pla de Matamoros i de Soleies, que van començar a mitjans de maig, entraran dimarts vinent, 7 de juny, en una nova fase amb l’inici dels treballs al clavegueram. Aquests treballs suposaran haver d’obrir una rasa a gran profunditat per canviar el col·lector existent per un de nou, començant per la cruïlla dels tres carrers i el tram inicial del C/Soleies. Per aquest motiu les zones on s’estigui treballant estaran uns dies tancades al trànsit (accés només a peu).

L’afectació al carrer de les Soleies anirà del 7 al 17 de juny, aproximadament. Entre aquestes dates, i per la construcció del nou col·lector a l’inici del carrer, no es podrà entrar ni sortir amb cotxe del C/Soleies de les 8 a les 18h els dies feiners. 
L’obra d’aquests dies també afectarà la cruïlla entre Soleies, Pla de Matamoros i Castell de Sant Jaume. Com que aquests dos últims carrers estan disposats en forma d’anella, els vehicles podran accedir als domicilis ja sigui per un carrer o per l’altre, ja que només es preveu que quedi tallada la cruïlla.

Canvis en la ubicació dels contenidors

L’inici de la construcció del clavegueram obligarà també a reubicar els contenidors de la zona per garantir que els camions de recollida d’escombraries poden arribar-hi. Per aquest motiu, des de dijous 2 de juny, els contenidors situats en els tres carrers afectats per les obres es reubicaran davant de la zona esportiva de la Dra. Mercè Boada. El canvi afectarà els contenidors del C/Soleies, del C/Castell de St. Jaume i els situats a la part de dalt del C/Pla de Matamoros (zona plana).

Cap a mitjans de juny, un cop finalitzat aquest primer tram de col·lector a l’inici del C/Soleies, la construcció del nou clavegueram seguirà pels carrers del Castell de Sant Jaume i de Pla de Matamoros. Quan es disposi de més detalls sobre l’avenç de l’obra s’informarà el veïnat del pròxim tram on es treballarà.

Les obres de reurbanització les du a terme la unió temporal d’empreses (UTE) SGAB TAGOINSA, adjudicatària del contracte municipal per a aquests treballs. El cost de l’actuació supera els 400.000 euros, IVA inclòs.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 15:49