El Casal de la gent gran de Castellví reobre les portes després d’un any i mig tancat per la pandèmia

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 12:44

La millora de les condicions sanitàries permet tornar a oferir a les persones de més edat un espai de trobada seguint les mesures de prevenció vigents

El Casal de la gent gran de Castellví de Rosanes va tornar ahir a obrir al públic després d’un any i mig tancat per la pandèmia. Des que a mitjan mes de març del 2020 l’Ajuntament es va veure obligat a tancar l’equipament com a mesura de prevenció, l’espai només s’ha utilitzat com a seu d’activitats puntuals i tallers, però no s’havia pogut reobrir encara com l’equipament de referència per a la gent gran que és. A partir d’aquesta setmana, el Casal de la gent gran torna a la normalitat.

La regidora de Gent gran, Teresa Mínguez, afirma que “em fa molt feliç poder reobrir el Casal després de tant de temps tancat. Durant la pandèmia, algunes persones grans s’han trobat en situacions de solitud derivades de les mesures sanitàries que es van haver d’aplicar, i el fet de poder reobrir el Casal i oferir en ell un espai per a la trobada, la tertúlia, el joc i la lectura és un factor important per proporcionar benestar emocional als veïns i veïnes més grans.

El Casal obrirà de dilluns a divendres no festius en horari de tarda i compatibilitzarà les estones d’ús lliure amb la realització de tallers. Dilluns l’horari d’obertura és de 17.30 a 20h; dimarts, de 17 a 20h la primera setmana d’octubre i a partir de llavors, de 17 a 18.30; dimecres, dijous i divendres s’obrirà de 17 a 20h. 

Les persones usuàries han de dur la mascareta posada i fer higiene de mans a l’entrar a l’espai amb el gel hidroalcohòlic situat a l’entrada del recinte.

Activitats per a la gent gran
L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ofereix aquest curs 2021-2022 les activitats d’informàtica i de taller de la memòria per a la gent gran, i també preveu oferir gimnàstica molt suau adaptada a les necessitats d’aquest col·lectiu. 

Darrera actualització: 05.10.2021 | 13:00