El Centre Cívic de Can Sunyer mantindrà l’atenció administrativa durant l’agost els dimarts a la tarda

Dijous, 28 de juliol de 2022 a les 11:34

L’horari variarà lleugerament i es podrà accedir al servei de 18.00 a 20.30h

El Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina mantindrà, durant el mes d’agost, l’atenció administrativa presencial els dimarts a la tarda, tot i que amb una lleugera variació d’horari. Pel que fa a l’oficina de Serveis Socials, aquesta estarà oberta els dimecres 3 i 10.  

Els veïns i veïnes de Can Sunyer i Valldaina que necessitin fer alguna gestió amb l’Ajuntament, podran adreçar-se els dimarts d’agost al Centre Cívic de 18.00h a 20.30h per accedir a l’atenció administrativa presencial. S’hi pot recollir i deixar documentació vinculada a tràmits municipals, inscriure’s a les activitats esportives i fer consultes sobre gestions amb l’Ajuntament.

D’altra banda, i pel que fa a l’oficina de Serveis Socials al Centre Cívic, durant el mes d’agost s’hi podran fer tràmits i consultes els dimecres 3 i 10 en l’horari habitual de 12 a 15h. El servei s’aturarà per vacances la setmana del 15 d’agost i es reprendrà el dia 21 de setembre.

A l’edifici de l’Ajuntament, l’atenció administrativa fins al 31 d’agost és de dilluns a divendres de 8 a 15h, tant per via telefònica com presencial. Fora d’aquests horaris, es poden seguir fent tràmits a través del web de l’Ajuntament, en l’apartat de Seu electrònica.

Darrera actualització: 28.07.2022 | 11:45