El confinament comarcal es mantindrà fins al 28 de febrer

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

Es reprenen totes les activitats extraescolars, esport escolar i lleure educatiu d'infantil i primària

El Procicat ha aprovat avui les mesures de prevenció de la COVID-19 que es mantindran en vigor des de dilluns i fins al 28 de febrer. A nivell de confinaments comarcals i nocturns no hi ha canvis, però sí en les activitats per a infants i adolescents. 

Així, doncs, s'autoritzen totes les activitats extraescolars, esportives i de lleure educatiu per a nens i nenes d'infantil i primària. Aquesta mesura abasta entre d'altres caus, esplais, agrupaments escoltes i l'activitat d'esports escolars. Per a nois i noies de més edat les activitats extraescolars segueixen limitades a aquelles en què la bombolla coincideixi amb la de l'horari lectiu.

La mobilitat seguirà limitada a l'àmbit comarcal -excepte causes legalment previstes i degudament acreditades com feina, assitència al metge, estudis, etc.-, i no es permet la presència a la via pública de 22 a 06h llevat causa justificada. En ambdós casos, és necessari dur a sobre el certificat autoresponsable de desplaçament i un document que n'acrediti el motiu.

Els horaris de comerç i restauració es mantenen com els dels darrers 15 dies i no hi haurà cap variació durant la setmana del 22 al 28 de febrer.

Tres nous casos a Castellví de Rosanes

En la darrera setmana, i d'acord amb les dades publicades al portal Aquas de la Generalitat, des de mitjans de la setmana passada fins avui s'han registrat tres nous casos de COVID-19 a Castellví (consulta 19/02/2021 a les 11.30h).

A l'escola Mare de Déu de Montserrat, per la seva part, ja no hi ha cap grup confinat.

Al conjunt del Baix Llobregat Nord, el risc de rebrot segons les darreres dades és de 218 punts i decreix amb més lentitud que en dies anteriors. La velocitat de propagació del virus ha baixat a 0,79, però és important que s'allunyi de l'1 com més possible. Actualment hi ha a la comarca gairebé 20 persones ingressades per la COVID-19 (Salut/Dades COVID consulta 19/02/2021 a les 11.45h).

Darrera actualització: 24.02.2021 | 11:54