El consultori mèdic de Castellví reprèn el servei dilluns i dimecres de 8 a 14h després de vacances

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 11:44

El centre retorna a l’horari que tenia fins la primera quinzena del mes de juliol

El consultori mèdic de Castellví de Rosanes, situat a la plaça del poble, ha reobert aquest setembre després del tancament del mes d’agost reprenent l’horari que tenia fins la primera quinzena de juliol: dilluns i dimecres de 8 a 14h. Els dos dies s’ofereix servei d’infermeria i medicina i el dimecres, també d’analítiques.

Demanar hora al consultori
Per rebre atenció al consultori cal demanar hora prèviament. Es pot contactar amb el telèfon 933 268 901 i també a través de l’app La meva salut i del web de l’ICS. 

Recuperació progressiva del servei
El consultori mèdic de Castellví de Rosanes obria tres dies per setmana abans de la pandèmia. Al març del 2020, per la reorganització dels serveis per atendre l’emergència de la COVID-19, el consultori es va tancar i després de mesos de reivindicació tant per part de l’Ajuntament com dels veïns i veïnes, a finals de setembre del 2020 va tornar a reobrir un sol dia amb servei d’infermeria.
Al febrer d’enguany es va recuperar la consulta mèdica, però mantenint-se només un dia a la setmana de servei, i a finals del mes de maig es va ampliar el servei d’un a dos dies. Resta encara pendent, però, recuperar el nivell de servei d’abans de la pandèmia de tres dies d’obertura per setmana.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 11:44