El curs escolar 2023-2024 comença amb un total de 145 alumnes a l’escola de Castellví

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 15:14

El centre ha obert avui les portes poc abans de 2/4 de 10 del matí i moltes famílies han volgut acompanyar els infants

El curs escolar 2023-2024 ja està en marxa, i en el cas de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes ho ha fet amb un total de 145 alumnes a les aules, entre educació infantil i primària. Aquest és l’únic centre docent del municipi.

Els nens i nenes han entrat a classe poc abans de 2/4 de 10 del matí acompanyats de les seves famílies, moltes de les quals no s’han volgut perdre el primer dia de curs, especialment en el cas dels més petits i petites que comencen avui una nova etapa escolar.

Dels 145 alumnes de l’escola, gairebé un centenar són d’educació primària i la resta, nens i nenes en etapa d’educació infantil de 3 a 5 anys. Com és habitual, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha facilitat al centre -amb suport de la Diputació de Barcelona- agendes i calendaris escolars per a l’etapa de primària, i als nens i nenes que s’han incorporat a educació infantil per primer cop se’ls ha obsequiat amb una bossa de roba per dur l’esmorzar.

Novetats al pati d’educació infantil: més ombra i nous jocs

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, a més de les habituals feines de manteniment estivals al recinte escolar, ha dut a terme diferents actuacions de millora als patis d’educació infantil, situats al cantó que mira cap a la plaça del Roure. 

Per començar, s’ha ampliat la zona d’ombra amb la instal·lació de nous tendals, que se sumen al que ja hi havia al primer dels tres patis, respectant-ne tant l’estètica com el tipus de material. D’aquesta manera, la totalitat de la zona d’esbarjo dels nens i nenes més petits de l’escola té ara ombra per fer més passadores les setmanes de calor i evitar l’impacte directe del sol a les aules. A banda, també a la zona de jocs d’educació infantil s’ha instal·lat una nova caseta de fusta, situada al pati central. 

Calendari escolar

El curs escolar que ha començat avui s’allargarà fins el 21 de juny del 2024. Del 21 de desembre al 7 de gener seran vacances de Nadal, i la Setmana Santa anirà del 25 de març a l’1 d’abril. A part, el centre farà els festius locals (25 de setembre del 2023 i 27 de maig del 2024) i quatre festes de lloure disposició els dies 13 d’octubre i 7 de desembre, 12 d’abril i 28 de maig.

Darrera actualització: 06.09.2023 | 15:22