El desembre arriba amb dues campanyes solidàries municipals per al banc d’aliments local i per als infants

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 13:20

Els comerços tindran vals que es podran adquirir i que es transformaran en productes d’alimentació i higiene per a Serveis Socials

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, a través de la regidoria de Benestar Social, engega un desembre més diferents campanyes solidàries. La primera, adreçada al banc d’aliments municipal, servirà per poder adquirir productes d’alimentació i higiene. La segona serà una campanya 100% nadalenca perquè la il·lusió de la nit més màgica de l’any pugui arribar, sense excepció, a tots els infants

La regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, assenyala que “en aquestes dates, i un any més, és necessària la nostra solidaritat amb els veïns i veïnes que en aquests moments estan passant per una situació difícil” i agraeix per endavant el suport de totes les persones, col·lectius, empreses, entitats i comerços que s’afegeixin a les iniciatives impulsades aquest 2021. “Aquest any, l’aportació d’aliments que habitualment ens arriba per via del fons europeu s’ha reduït molt i per això aquesta campanya és molt important, potser més que altres anys, fins i tot”, afegeix la regidora.

Vals solidaris per al banc d’aliments

Per participar a la campanya del banc d’aliments, es podran adquirir els vals solidaris als establiments d’alimentació, fleca i farmàcia de Castellví. Els comerços comptaran amb vals de 2, 5 i 10 euros per tal que tothom pugui fer l’aportació que desitgi. 
Un cop acabada la campanya, al final de les festes de Nadal, els imports recollits en cada establiment es transformaran en productes d’alimentació i higiene que es repartiran posteriorment a través del banc d’aliments de Serveis Socials.

Campanya per portar la il·lusió a totes les llars

Fins al 29 de desembre, les persones o col·lectius que vulguin col·laborar a fer que la nit més màgica sigui especial per a tots els nens i nenes de Castellví de Rosanes poden acostar-se a l’Ajuntament per informar-se dels productes que seran necessaris aquest any. Podran escollir-ne un i se’ls lliurarà un val informatiu perquè el tinguin d’orientació a l’hora d’anar a adquirir-lo. Posteriorment caldrà portar-lo a l’Ajuntament perquè es pugui fer arribar als seus destinataris.

Darrera actualització: 30.11.2021 | 13:33