El mural reivindicatiu d’Iratxe Torta s’acabarà aquest divendres amb suport d’infants i joves de Castellví

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 13:24

Tothom que vulgui participar-hi s’haurà d’acostar a les 16h a la sala petita del CCR

El mural que la jove castellvinenca Iratxe Torta López va començar a crear el passat novembre es finalitzarà amb suport d’infants i joves aquest mes de desembre. La cita per sumar-se a l’equip creatiu d’aquesta intervenció artística reivindicativa és aquest divendres, 23 de desembre, a la sala petita del CCR.

El mural és una creació que neix del treball de recerca de batxillerat de la jove castellvinenca i que busca “reivindicar que es trenquin els estereotips que afecten les dones”, explica l’artista. L’obra, d’11 metres de llargada, està situada al mur del Centre Cultural i Recreatiu (CCR), entitat que col·labora amb la iniciativa artística cedint l’espai per crear. Concretament la pintura és al C/Duran, entre la cantonada amb el carrer de la Parra i la pista del CCR.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes també ha donat suport des de l’inici a la proposta artística de la jove Iratxe Torta López, una idea que va fer arribar a l’Ajuntament a través de la regidoria de Polítiques feministes i de diversitat sexual i de gènere.

Darrera actualització: 20.12.2022 | 13:42