El Nadal arriba a Castellví a partir d’aquesta setmana i s’allargarà fins al 6 de gener

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 00:00

Les festes de Nadal i Reis ja són aquí, i a Castellví de Rosanes comencen aquesta setmana les activitats festives que s’allargaran fins el dia 6 de gener.

Com a prèvia, aquest divendres al matí, dia de Santa Llúcia, les nenes de l’escola faran la tradicional cantada al col·legi i a la plaça. Diumenge serà el torn de la solidaritat amb els actes organitzats durant el matí en benefici de La Marató de TV3.

La setmana entrant, la regidoria de Cultura ha previst diferents propostes adreçades sobretot a les persones usuàries habituals del Casal del nucli antic i del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. En un i altre recinte es farà un petit àpat nadalenc i una activitat especial de bingo-memòria.

Les propostes festives es reprendran el dia de Nadal, quan els nens i nenes podran fer cagar el tió. La cita és a les 12.30h a la plaça d’Europa.

El dia 28 serà el torn de la música, amb el tradicional concert de Nadal. Enguany, la coral gelidenca Donant la nota oferirà un concert de gòspel al saló de plens, a partir de les 19.00h.

L’endemà, 29 de desembre, el Patge Picarol, emissari reial, serà a Castellví per recollir les cartes dels nens i nenes per als Reis d’Orient. La primera parada del patge serà a les 17h a la residència de gent gran de Can Sunyer. A les 17.30h serà al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina i una hora més tard, a les 18.30h, arribarà a la plaça del poble.

Castellví de Rosanes clourà les festes amb l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, que vindran a repartir els regals als infants. El dia 5 de gener, de 17 a 18h, els Amics dels Reis faran un berenar de xocolatada previ a l’arribada de Ses Majestats. El preu del got de xocolata és de 2 euros i els beneficis es destinaran a aquesta entitat local.

Una estona més tard, a les 18.30h, és prevista l’arribada dels Reis, acompanyats del Patge Picarol, per l’av. Mare de Déu de Montserrat, seguint l’estel de la Cadireta. La cavalcada pujarà fins a la plaça del poble, on Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran els i les presents des del balcó de l’Ajuntament i rebran de mans de l’alcalde la clau màgica que obre totes les cases del municipi. Tot seguit, Ses Majestats faran la tradicional recepció als nens i nenes de Castellví i un cop s’acabi, començaran a repartir els regals a les cases.

L’endemà, 6 de gener, i abans de tornar a l’Orient, els Reis faran parada a la residència de gent gran de Can Sunyer.

Podeu accedir al programa complert d’actes

Darrera actualització: 22.01.2020 | 08:42