El regidor de Cultura assisteix a una reunió per conèixer experiències de recuperació de la Memòria democràtica al Baix Llobregat

Dilluns, 26 de febrer de 2024

A la trobada hi van ser presents representants de set municipis i del Consell Comarcal

El regidor de Cultura, Josep M. Mitjans, ha assistit aquest mes de febrer a una reunió intermunicipal per conèixer experiències de recuperació de la Memòria democràtica que s’estan duent a terme en d’altres localitats del Baix Llobregat. A la trobada, que va tenir lloc al Papiol, hi van ser presents representants de set Ajuntaments de la comarca -entre ells Castellví-, i també del Consell Comarcal del Baix Llobregat, organisme que va impulsar aquesta trobada.

La reunió va servir com a presa de contacte entre els Ajuntaments presents i el Consell Comarcal per conèixer les experiències que algunes localitats estan duent a terme a l’entorn de la recuperació de la memòria dels fets ocorreguts durant la guerra civil i la dictadura franquista, i de visibilització de la memòria de les persones exiliades i deportades. A la reunió on va assistir el regidor Josep M. Mitjans hi van ser també responsables dels Ajuntaments de Pallejà, Esparreguera, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, El Papiol i Sant Andreu de la Barca, així com la Consellera Comarcal de Cultura i Memòria democràtica. 

En aquest àmbit de la Memòria democràtica, des de la regidoria es treballarà per poder iniciar algunes accions a Castellví, en la mesura del possible, començant per programar properament algun tipus de xerrada informativa i divulgativa.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 15:03