El servei d’aigua que prestava Sorea s’agrupa ara sota la marca Agbar

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 11:00

Les factures s’emeten a nom de la nova companyia i canvien alguns dels canals de comunicació amb l’empresa

El servei d’aigua a Castellví de Rosanes, que prestava Sorea en règim de concessió administrativa, passa ara a la marca Agbar després que Sorea hagi transmès a Agbar els serveis del cicle integral de l’aigua a Catalunya. Aquest fet no suposa cap canvi per als veïns i veïnes de Castellví de Rosanes més enllà del canvi de nom de l’empresa que veuran reflectit a la factura i el web de la companyia, que passa a ser https://www.agbarclients.cat/ca/. També canvia l’usuari de Twitter que ara és @agbarclients (atenció de dilluns a divendres de 09 a 17h).

El telèfon de comunicació d’avaries segueix essent el 900 304 070 i el d’atenció al client, el 934 953 540. També es poden fer aquestes gestions a través dels formularis a tal efecte del web de l’empresa.

Pel que fa a l’oficina d’atenció de Gelida, la que correspon a Castellví de Rosanes, l’adreça és plaça de la Vila, 12 (Gelida) i l’horari d’atenció és de dt a dv de 09 a 13h i dijous de 16.30 a 19.00h (entre octubre i abril). Es pot demanar cita prèvia per Internet per ser atès, indicar el tipus de gestió i enviar documentació en el següent enllaç: https://www.agbarclients.cat/ca/canals-de-contacte
 

Darrera actualització: 02.03.2021 | 11:16