El servei d’atenció administrativa presencial al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina es reprèn aquest dimarts

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 18:30

L’oficina de Serveis Socials es posarà de nou en servei a mitjans de mes

El servei d’atenció administrativa presencial que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ofereix al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina es reprèn aquest dimarts després de l’aturada estival del mes d’agost. El servei s’ofereix de 18 a 21h els dimarts no festius i s’hi poden fer diversos tràmits i consultes sense necessitat d’haver-se de desplaçar a l’Ajuntament. Les persones que necessitin fer alguna gestió no cal que demanin hora. També es pot recollir documentació a l’oficina, prèvia sol·licitud, si s’ha fet algun tràmit amb l’Ajuntament (padró, etc.).
Igualment es poden fer les inscripcions a les activitats culturals previstes pels pròxims dies dins del programa d’actes municipal.

Atenció de Serveis Socials
D’altra banda, i pel que fa a l’atenció presencial dels Serveis Socials al Centre Cívic, el servei es reprendrà el dia 15 d’aquest setembre. En aquest cas, es recomana demanar hora prèviament al número 696.974.565 (servei de WhatsApp Business).

Tant en un cas com en l’altre, és obligatori l’ús de la mascareta per poder accedir al recinte del Centre Cívic d’acord amb les normes vigents de prevenció de la COVID-19.

Darrera actualització: 06.09.2021 | 18:43