El servei municipal d’auxiliar de conversa d’anglès a l’escola es consolida amb un contracte fins al juny del 2022

Dimecres, 17 de març de 2021

L’Ajuntament facilita aquest suport al col·legi des del 2019 per complementar l’aprenentatge de la llengua estrangera

El servei d’auxiliar de conversa d’anglès que la regidoria d’Educació de Castellví facilita a l’escola Mare de Déu de Montserrat es consolida a través d’un contracte que en prolonga la vigència com a mínim fins al juny del 2022. D’aquesta manera, el centre podrà seguir comptant amb un suport a l’aula perquè els infants puguin complementar els coneixements de llengua anglesa amb la coordinació de la professora d’anglès i d’acord amb el pla docent del col·legi.

La posada en marxa del nou contracte ha suposat també l’ampliació d’hores del servei de l’auxiliar atenent a la petició de l’escola, i actualment en són 16 cada setmana. Les hores de suport estan repartides entre educació infantil i cicle inicial, mitjà i superior de primària. Com més gran és l’alumnat, més hores de suport fa l’auxiliar.

El regidor d’Educació, Joan Carles Almirall, assenyala que el servei “és una aposta en ferm d’aquest equip de govern per millorar la llengua anglesa a la nostra escola que ja vam iniciar l’anterior mandat i que ha tingut molt bona rebuda”. Una valoració positiva i agraïment per poder disposar d’aquest servei que des del col·legi han fet arribar a l’Ajuntament en diferents ocasions.  

L’auxiliar de conversa d’anglès comparteix aula amb la professora d’aquesta matèria i coordina la seva tasca amb ella per ajustar-la a les necessitats de cada moment i a la programació del curs. En algunes ocasions fa desdoblament per reforçar l’expressió oral; en d’altres treballa a l’aula a partir de contes, i quan és necessari fa un reforç més personalitzat a l’alumnat durant l’hora d’anglès, segons quines siguin les àrees que l’escola considera com a prioritàries.

El contracte pel 2n i 3r trimestre del curs 2020-2021 i per al curs 2021-2022 pot arribar-se a prorrogar, si escau, un any més fins a final del curs 2022-2023, i ha estat adjudicat a l’empresa Ponrec per import de poc més de 24.000 euros sense IVA en cas que s’arribi a juny del 2023.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 13:25