El taller de la memòria implantarà l’ús d’eines digitals en aquesta activitat adreçada a la gent gran

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 12:40

Les sessions es fan de forma setmanal tant al Casal de la gent gran com al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina

El taller de la memòria de Castellví de Rosanes, adreçat a la gent gran del municipi i que des del juny s’ofereix amb el suport de voluntaris de la Creu Roja, farà aquest curs un pas més i implantarà l’ús d’eines digitals perquè les persones usuàries facin els exercicis. L’activitat del taller de la memòria s’ofereix tant al Casal de la gent gran del nucli antic com al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina i encara hi ha algunes places disponibles.

El primer lloc on es preveu implantar l’ús de tauletes digitals és al Casal de la gent gran, gràcies a terminals cedits per la Creu Roja. Posteriorment es preveu que l’Ajuntament pugui dotar també de tauletes l’activitat del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, perquè a mitjan de curs tots dos grups facin ús de tecnologia digital.

Les persones usuàries que van apuntar-se al taller de la memòria al juny, quan es va reprendre l’activitat després de més d’un any aturada, han arrencat ja les sessions, però encara es poden fer noves inscripcions.
Al Casal de la gent gran, si hi ha prou demanda, s’obrirà un segon grup (el primer és el dels usuaris i usuàries abans esmentats) i al Can Sunyer i Valldaina hi ha encara places lliures per al grup inicial.

El taller de la memòria al Casal de la gent gran s’ofereix els dijous de 18.30 a 19.30h i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, dimarts de 17.30 a 18.30h.

Conveni amb Creu Roja Baix Llobregat Nord

El suport del voluntariat de la Creu Roja per a aquesta activitat s’emmarca en el conveni 2021 entre l’Ajuntament de Castellví de Rosanes i Creu Roja Baix Llobregat Nord, que busca el foment d’accions en l’àmbit del voluntariat i la intervenció social, i inclou la possibilitat d’0rganitzar tallers i activitats per a col·lectius específics, entre ells els de gent gran. 

Tant la regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, com la de Gent gran, Tere Mínguez, han destacat la importància d’haver pogut reprendre el mes de juny aquesta activitat, en un entorn segur, i poder-la continuar oferint aquesta tardor en el marc de les activitats del curs 2021-2022.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 13:10