El Torneig solidari de futbol sala per la igualtat omplirà d’esport i festa la pista aquest dissabte

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 13:40

L’activitat la coorganitzen La 963 Associació de joves de Castellví de Rosanes i l’Ajuntament

La pista poliesportiva municipal serà aquest dissabte el centre neuràlgic de les activitats a Castellví de Rosanes amb el Torneig solidari de futbol sala per la igualtat que coorgantizen La 963 Associació de joves de Castellví de Rosanes i l’Ajuntament. L’activitat s’allargarà durant tota la jornada i fins ben entrada la nit, ja que una vegada que acabin la competició i l’entrega de premis començarà la festa del torneig, fins la matinada. Part de la recaptació de les inscripcions al torneig solidari es donarà als projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

La competició -que ja té les inscripcions completes- començarà a les 10 del matí, amb els primers partits. El torneig de futbol sala solidari per la igualtat té la peculiaritat que tots els equips que hi participen són mixtos, i que en cadascun d’ells hi ha un mínim d’un noi o bé d’una noia, segons el cas. En el transcurs de la competició, també hi haurà una pausa per recuperar forces amb una macarronada per als inscrits/es al torneig, que també tindran accés a la piscina d’estiu.

La festa posterior al torneig solidari, amenitzada per DJ, arrencarà sobre les 23.30h aproximadament i s’allargarà fins les 4 de la matinada. La festa serà a la mateixa pista poliesportiva.

Punt lila durant la tarda i nit
Cap a mitja tarda, i fins que acabi la festa entrada la matinada, els nois i noies i la resta d’assistents al torneig i a la festa podran acostar-se al Punt lila, on trobaran informació i orientació sobre perspectiva feminista, diversitat sexual i de gènere, salut sexual, material informatiu i de prevenció i també un punt de referència en un eventual cas d’incident masclista o lgtbifòbic. 

Darrera actualització: 14.09.2023 | 13:52