El tradicional Aplec dels Àngels de Castellví arriba a la 64a. edició i se celebrarà diumenge 8 d’agost a la tarda

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 11:40

La missa i un concert a la fresca són les activitats previstes a la vetllada

L’Aplec dels Àngels, un dels actes més tradicionals de Castellví de Rosanes, arriba aquest diumenge 8 d’agost a la seva 64a. edició. L’activitat es concentrarà al barri del mateix nom i començarà a les 18.00h. Enguany el colofó musical de l’aplec vindrà de la mà del conjunt ENTRESOLiFA, que oferirà un concert de petit format de veu i piano per cloure la jornada.

L’inici del 64è. Aplec dels Àngels serà a les 18.00h a la capella, on se celebrarà la tradicional missa commemorativa organitzada per la parròquia i es cantaran els goigs a la Mare de Déu dels Àngels. Posteriorment, a la sortida, es podrà adquirir el càntir commemoratiu de l’aplec –se’n pot fer col·lecció, perquè cada any és diferent–, es rifarà una panera.

El concert d'ENTRESOLiFA, que porta per títol "Spiritual Repertorium", serà a les 20h i durarà aproximadament una hora. El repertori inclourà diverses cançons populars de temàtica espiritual, de diferents èpoques i estils. El duet ENTRESOLiFA l'integren el castellvinenc Josep M. Gimeno, intèrpret i actor, i vocalista de diverses orquestres al llarg de la seva trajectòria professional, i Xavi Jorba, pianista, mestre de música, compositor, arranjador i director musical.

Per assistir al concert caldrà recollir l’entrada gratuïta de forma anticipada a l’Ajuntament fins divendres 6 d'agost a les 14h. L’actuació serà de petit format i amb una aforament molt limitat per garantir la distància de seguretat entre les persones assistents, que caldrà que vagin amb mascareta tota l’estona.

L’Aplec dels Àngels l’organitza la parròquia de Sant Miquel de Castellví de Rosanes i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 11:19