Els actes commemoratius de la Diada 2021 a Castellví de Rosanes es concentraran l’11 de setembre

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 14:55

La jornada començarà amb la tradicional hissada de la senyera a la Cadireta i es clourà amb una cantada d’havaneres a la plaça

Els actes commemoratius de la Diada 2021 a Castellví de Rosanes es concentraran durant la jornada del dissabte 11 de setembre i s’iniciaran amb la tradicional hissada de la senyera a la Cadireta, l’acte més emblemàtic de la Diada al municipi. La commemoració també inclourà diferents mostres de cultura popular i tradicional.

La regidora de Cultura, Tere Mínguez, explica que “un any més hem de programar una Diada diferent per les mesures de prevenció de la COVID-19, però volem que no hi falti cap dels actes tradicionals dins del que la normativa actualment permet. Animem tothom a participar-hi i a gaudir de la jornada amb seguretat”.

La hissada de la senyera a la Cadireta es podrà seguir des de la plaça del Roure i carrers adjacents a les 10 del matí, mantenint la distància entre no convivents i amb la mascareta posada. Com l’any passat, i amb motiu de les mesures de la prevenció de la COVID-19, només podran ser a dalt de la Cadireta en el moment de la hissada les persones designades per l’Ajuntament per fer aquesta tasca.
Enguany, i de forma inèdita, es preveu poder enregistrar amb un dron aquest acte commemoratiu.

La Diada a Castellví seguirà a les 11.30h amb sardanes a la plaça, mantenint la corresponent distància de seguretat durant l’activitat entre les persones participants, com l’any anterior. L’activitat té un aforament limitat i cal inscriure-s’hi prèviament a l’Ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina dimarts a la tarda.

Els actes es clouran a les 22h amb una cantada d’havaneres, també a la plaça, a càrrec del Grup d’havaneres Xarxa. Aquesta activitat també serà amb aforament limitat i amb inscripció prèvia, i caldrà abonar 1 euro per participar-hi en concepte de reserva de seient. Els tiquets es podran aconseguir de dilluns 6 a divendres 10 a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic i també la tarda de dimarts 7 al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’oficina de tràmits. En cas d’esgotar-se abans l’aforament, es tancarà la inscripció.

Darrera actualització: 03.09.2021 | 15:19