Els barris de Can Sunyer i Valldaina celebren aquest cap de setmana la seva festa

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 14:34

Es van fer un parell d’activitats prèvies diumenge dia 3 de juliol

Els barris de Can Sunyer i Valldaina celebren aquest cap de setmana la seva festa grossa amb un seguit d’activitats que aniran des del vespre-nit de divendres fins a la tarda de diumenge. El passat cap de setmana, concretament diumenge 3 de juliol, ja es van fer dues activitats prèvies.

L’arrencada de les celebracions vindrà de la mà d’una cantada d’havaneres aquest divendres al Jardí del Pont. En la vetllada, no hi faltarà el tradicional rom cremat. L’inici del concert serà a les 22h.

L’endemà, dissabte dia 9, a les 21h i també al Jardí del Pont es farà un sopar a la fresca -cadascú amb el seu menjar i beure- i tot seguit es farà un ball amb l’orquestra Quatre gats. Per tancar la nit, hi haurà festa amb Dj.

La cloenda de les activitats serà el diumenge a la tarda, i amb propostes adreçades als menuts del barri. A partir de les 17h, el Jardí del Pont acollirà una tarda de jocs infantils, acompanyada de música i sorpreses.

Les festes de Can Sunyer i Valldaina les organitza l’associació de veïns del barri, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament. Totes les activitats són d’assistència gratuïta i cal apuntar-s’hi prèviament a través de l’entitat veïnal. S’hi pot contactar al correu avcansunyervalldaina@gmail.com, per WhatsApp al 660824489, i també a través del Facebook i Instagram de l’associació.

Diumenge passat, les activitats prèvies van consistir en un torneig de petanca i també en un concurs infantil de dibuix per triar l’obra que il·lustrarà el cartell de festes del barri de l’any vinent. El cartell d’enguany l’il·lustra un dibuix de Neus Haro, guanyadora del concurs de l’any passat.

Darrera actualització: 07.07.2022 | 14:52