Els barris de Can Sunyer i Valldaina recuperen aquest cap de setmana la festa major després de l’aturada del 2020

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 12:30

Totes les activitats programades del 2 al 4 de juliol es faran al Jardí del Pont

Els barris de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes recuperen aquest cap de setmana la seva festa major després de l’aturada del 2020. Les activitats programades, totes amb inscripció prèvia i aforament limitat, es faran al parc del Jardí del Pont (accés pel C/Montseny, s/n). El programa festiu l’organitza majoritàriament l’associació de veïns d’aquests barris i compta també amb el suport de l’Ajuntament a través de la regidoria de Cultura.

Les festes de Can Sunyer i Valldaina inclouen propostes per a diferents edats. L’arrencada de les activitats serà divendres dia 2 al vespre, a les 22.00h, quan es podrà gaudir d’una cantada d’havaneres amb el grup ‘La bella Lola’. L’endemà al vespre, dissabte, i també a les 22h, l’humor serà el protagonista de la mà del monòleg que oferirà Sergio Marín. Diumenge el protagonisme passarà als infants amb una tarda de festa i jocs d’aigua a les 17.30h.

Com a cloenda final, dissabte 10 de juliol, a les 10.30h, el Centre Cívic del barri acollirà un concurs de dibuix infantil per triar l’obra que il·lustrarà les festes de Can Sunyer i Valldaina del 2022.

Les inscripcions a les activitats es poden fer contactant amb l’associació de veïns al Centre Cívic els dies 29 de juny i 1 de juliol de 18 a 20h i dimecres 30 de juny de 10 a 12h. Per a més informació, es pot escriure a l’entitat veïnal al correu avcansunyervalldaina@gmail.com o bé a través dels perfils de l’associació a les xarxes Instagram i Facebook.

Darrera actualització: 29.06.2021 | 12:53