Els casos de coronavirus segueixen pujant a Castellví

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

L'evolució de la COVID-19 a Castellví segueix donant dades negatives, ja que entre les darreres dades publicades divendres passat i les publicades avui es registren 4 nous casos al municipi (dades Aquas Gencat consulta 18/01/2021 a les 09.30h). Això fa que tant el risc de rebrot com la velocitat de propagació del virus a Castellví estiguin en nivells molt alts. Des de primers d'any ja s'han sumat una vintena de casos en total.

Una vegada més, des de l'Ajuntament de Castellví es fa una crida a la prudència i a mantenir les normes de prevenció, fins i tot amb les persones que veiem sovint. Cal que seguim rutina d'higiene de mans, que duguem mascareta si som amb persones amb qui no convivim i que, en cas de trobades en interiors, ventilem tot sovint per renovar l'aire i disminuir el risc d'un eventual contagi.

Pel que fa a l'àmbit educatiu, l'escola encara la segona setmana lectiva del trimestre amb tots els grups a l'aula i sense cap classe confinada.

Al Baix Llobregat Nord les dades d'evolució del coronavirus tampoc són positives. El risc de rebrot està pujant i arriba a 779 punts segons les darreres dades publicades i la velocitat de propagació és d'1,35 i per tant segueix l'expansió de l'epidèmia (Salut/Dades COVID (consulta 18/01/2021 a les 10.30h). Hi ha 14 persones del Baix Llobregat Nord ingressades i ja s'han administrat més de 3.100 vacunes a la zona.
 

Darrera actualització: 18.01.2021 | 13:26