Els casos de COVID-19 tornen a pujar lleugerament a Castellví

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 00:00

El comptador de casos confirmats de coronavirus a Castellví de Rosanes segueix pujant, i entre les dades publicades divendres passat i les d'aquesta setmana, hi ha tres casos nous (Aquas Gencat consulta 26/01/21 a les 11.00h). Amb aquests, ja són 134 el total de casos diagnosticats a Castellví des del març de l'any passat.

En aquest sentit, recordar novament la importància de seguir les mesures de prevenció en qualsevol trobada amb persones que no visquin amb nosaltres, fins i tot amb aquelles de la família, feina o amistats amb qui ens veiem sovint.

Pel que fa a l'escola Mare de Déu de Montserrat, les aules segueixen funcionant amb normalitat des de l'inici del segon trimestre i no hi ha cap grup confinat.

En l'àmbit del Baix Llobregat Nord, malgrat que el nombre de casos segueix creixent, ho fa a un ritme més lent que en setmanes anteriors, fet que ha comportat que tant el risc de rebrot com la velocitat de reproducció baixin. De fet, per primera vegada en moltes setmanes, la velocitat ha baixat per sota d'1. Això vol dir que cada persona infectada no arriba a infectar-ne una altra i que, per tant, els contagis comencen a alentir-se. (Salut/Dades COVID consulta 26/01/2021 a les 11.11h).

No obstant això, hi ha una vintena de persones del Baix Llobregat Nord ingressades a l'hospital per complicacions de la COVID-19.

Pel que fa la a immunització, al Baix Nord ja s'ha vacunat 3.744 persones amb la primera dosi i 521 amb la segona.
 

Darrera actualització: 27.01.2021 | 09:01