Els drets i deures de les persones consumidores seran el tema central d’una xerrada el dilluns 25 d’octubre

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 15:40

L’activitat és oberta a tota la població i compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona; es farà a les 17.30h al Casal de la gent gran

El consum és un gest quotidià que de vegades pot ser font de discrepàncies o conflictes. Per conèixer quins drets i deures tenim com a persones consumidores, i com ho hem de fer per reclamar en cas de tenir algun problema, dilluns 25 d’octubre a la tarda s’ha programat una xerrada informativa oberta a tota la població conduïda per personal tècnic especialista en consum. L’activitat tindrà lloc a les 17.30h al recinte del Casal de la gent gran.

La xerrada ‘Drets i deures de les persones consumidores’ s’ofereix amb suport de la Diputació de Barcelona. Durant l’activitat aprendrem a saber què es considera una persona consumidora, quins drets i deures té, eines al nostre abast per prevenir problemes del consum i les vies per reclamar en cas que ens trobem davant d’algun conflicte per la compra de béns o serveis o creguem que se’ns han vulnerat els nostres drets. 
La xerrada, que serà participativa, comptarà amb suport audiovisual per poder explicar tots aquests conceptes. La durada de l’activitat serà d’una hora, aproximadament.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 15:45