Els joves de Castellví poden gaudir d’un servei d’acompanyament emocional en línia

Dijous, 5 de gener de 2023 a les 12:00

Els nois i noies de 15 a 25 anys poden sol·licitar-ho directament o poden ser derivats des dels Serveis Socials municipals

Els nois i noies de 15 a 25 anys de Castellví de Rosanes poden gaudir, fins el proper mes de juny, d’un servei d’orientació i acompanyament emocional i relacional en línia d’abast comarcal. El servei, que du per nom ‘Connecta’t’, l’ofereix el Consell Comarcal a municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca. Els i les joves interessats poden demanar directament el servei posant-se en contacte amb el programa Connecta’t o bé poden ser-hi derivats des dels Serveis Socials municipals.

El suport de Connecta’t va orientat a acompanyar els i les joves quan tenen una dificultat o problemàtica específica, relacional o emocional. Entre aquestes situacions s’hi compten les de desorientació acadèmica, formativa o laboral, situacions de crisi familiar o de relació amb els iguals, i també aspectes que puguin estar afectant el benestar propi (problemes d’autoestima, addiccions, alimentaris o causats per qualsevol altra circumstància).

Cada suport constarà d’aproximadament 10 sessions, amb una freqüència quinzenal, malgrat que poden ser menys sessions en cas que s’assoleixin abans els objectius pactats entre terapeuta i jove, per exemple, o es consideri que seguir no podrà millorar la situació personal.

Vies per accedir al servei
Els nois i noies que vulguin sol·licitar suport a Connecta’t poden contactar per WhatsApp al 634.359.784 o bé enviar un correu a connectat.baixllobregat@eduvic.coop.

Des dels Serveis Socials municipals també es podran fer derivacions de joves en cas que es consideri adient que siguin atesos per aquest servei. 

Darrera actualització: 05.01.2023 | 09:43