Els nens i nenes de l’escola realitzen diferents tallers d’hàbits saludables amb suport d’Ajuntament i Diputació

Dimecres, 31 de març de 2021 a les 00:00

Durant la segona meitat del curs s’han previst un total de sis activitats sobre alimentació i benestar i gestió emocional

La regidoria de Salut de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat a disposició de l’escola Mare de Déu de Montserrat diferents tallers per promoure els hàbits saludables entre l’alumnat. La petició dels recursos a la Diputació es va fer d’acord amb les necessitats de l’equip docent de l’escola i els tallers concedits –un total de sis- s’han començat a programar aquesta segona meitat de curs de la mà d’empreses especialitzades. N’hi ha tant d’alimentació com de benestar i gestió emocional.

Alguns dels tallers ja s’han pogut dur a terme, com el que estava adreçat als més menuts del centre (a la imatge) i que versava sobre la importància de menjar fruita cada dia. Per a alumnat de cicle superior, l’Ajuntament posa a disposició de l’escola el taller ‘Menja bé, et sentiràs bé’, del qual se n’han programat dues sessions, i finalment, una sessió del taller ‘Estratègies per afavorir les competències personals’, també per a l’alumnat de més edat.

La regidora de l’àrea, Amalia Sánchez, ha explicat que “des de l’Ajuntament valorem molt positivament els recursos que la Diputació ens ofereix als municipis àmbits com la salut, entesa globalment, i per nosaltres és molt interessant poder fer arribar aquests tallers a l’escola d’acord amb les necessitats que té el centre en la seva planificació docent”.

En la mateixa línia, i des de l’àrea municipal d’Educació, també es preveu poder programar abans de final de curs un taller a l’escola sobre la importància del respecte i la prevenció de l’assetjament i un segon, adreçat a famílies, sobre com educar positivament, ambdós amb suport igualment de Diputació. La temàtica del primer s’ha triat amb l’equip docent de l’escola Mare de Déu de Montserrat i la del segon, amb l’AMPA del col·legi.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 11:39