Els parcs infantils estaran tancats de 20 a 08h i els equipaments esportius no es podran utilitzar

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 10:00

L’Ajuntament instal·larà rètols informatius als espais afectats per les noves mesures de prevenció del coronavirus que entren en vigor avui

La Generalitat ha fet públiques un paquet de noves mesures per prevenir els contagis de coronavirus que entren en vigor avui divendres, entre les quals hi ha restriccions en l’ús de parcs i jardins i àrees de jocs infantils, i també equipaments esportius.
En el cas dels parcs, jardins i zones de jocs infantils, no es permet l’ús a partir de les 20h. Així, tots els parcs, jardins i zones de jocs per a nens i nenes de Castellví de Rosanes romandran fora de servei entre les 20h del vespre i les 08h del matí. Sí que se’n podrà fer ús en horari diürn, sempre seguint la resta de mesures de prevenció vigents, especialment  l’ús de mascareta a partir de 6 anys i manteniment de la distància mínima de seguretat entre persones.
En el cas dels equipaments esportius del municipi, inclosos els aparells biosaludables, estaran tancats fins a nova ordre.
Des de l’Ajuntament es demana a tots els veïns i veïnes, i especialment a la gent jove, la franja d’edat on hi ha actualment més prevalença del coronavirus a Catalunya, segons dades del BIOCOMSC de la Universitat Politècnica de Catalunya, que compleixin aquestes noves mesures pel bé del conjunt de la població, malgrat els inconvenients personals que causen en les vides diàries de tothom.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 15:15