Els primers Pressupostos participatius de Castellví es donaran a conèixer a la Festa Major

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 13:00

Hi haurà un estand informatiu per explicar el funcionament d’aquesta iniciativa adreçada al veïnat

Castellví de Rosanes estrena aquest 2022 la seva primera experiència de Pressupostos participatius i, per donar-la a conèixer als veïns i veïnes, durant la Festa Major de Sant Isidre s’habilitarà un estand informatiu en les activitats de matí i migdia. La fase de presentació de projectes és previst que comenci a mitjans de juny, però des d’ara ja es donarà a conèixer com funcionaran els Pressupostos participatius perquè veïns, veïnes i entitats puguin començar a preparar els seus projectes.

L’estand informatiu dels Pressupostos participatius es podrà trobar tant el migdia de dissabte a la pista del CCR en el marc del concurs de paelles i fideuades (de 12.30 a 14.00h), com també durant la Fira de l’agricultura, el comerç i les entitats de diumenge, de les 10 a les 14h a la plaça del poble.

La fase de presentació de projectes és previst que s’obri el dia 15 de juny. No obstant això, des d’aquest mateix cap de setmana la informació estarà disponible al web municipal per a tothom que vulgui consultar-la i començar a preparar els seus projectes.

Des de l’Ajuntament s’oferirà un servei d’assessorament, amb cita prèvia, per a aquelles persones que tinguin dubtes o consultes a l’hora de preparar les seves propostes i omplir la fitxa de participació.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 13:27