Els regidors de Gent gran i Polítiques feministes es reuneixen amb la consellera comarcal d’aquestes àrees per coordinar accions

Divendres, 19 d’abril de 2024

La trobada va servir per tractar temes relacionats amb dos plans transversals

El regidor de Gent gran, Josep M. Mitjans, i el regidor de Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere, Sergi Busquets, s’han reunit aquesta setmana amb la consellera comarcal responsable d’aquestes àrees, Vicky Castellanos Núñez, per coordinar accions entre les polítiques locals i comarcals d’aquests dos àmbits. Castellanos Núñez, que és també regidora a l’Ajuntament de Castellví, va estar acompanyada de la tècnica comarcal d’aquestes àrees, i Mitjans i Busquets, de la treballadora social de l’Ajuntament, que s’encarrega de la part tècnica dels dos àmbits tractats a la reunió.

En aquesta trobada político-tècnica es va parlar de diferents qüestions relacionades tant amb el desplegament del Pla transversal de polítiques feministes del Baix Llobregat com de l’adhesió i desplegament del Pla transversal de la Gent Gran. Des del consell comarcal es va oferir suport tècnic en el desenvolupament de les accions vinculades als plans, i des de l’Ajuntament es van fer arribar a la responsable comarcal propostes de recursos i accions que des de Castellví de Rosanes es considera que serien positives en aquests dos àmbits per reforçar l’impacte de les polítiques desplegades al municipi i poder abastar àmbits on l’Ajuntament, pels recursos disponibles, sigui econòmics, materials o de personal.

Darrera actualització: 19.04.2024 | 11:01