Els tallers d’informàtica i de la memòria per a la gent gran començaran a primers d’octubre

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 15:14

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina

Els dos tallers de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes adreçats específicament a la gent gran del municipi començaran el proper mes d’octubre, concretament al llarg de la primera setmana. Els tallers són, per una banda, el d’informàtica i de l’altra, el de la memòria. De cada activitat se n’ofereix una sessió setmanal al Casal de la gent gran (pl. d’Europa) i una altra al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. Les inscripcions ja són obertes i les activitats, gratuïtes.

El taller d’informàtica serà el primer en començar, el dilluns 3 d’octubre. De 15.30 a 17.00h es farà al Casal, mentre que de 17.30 a 19.00h s’oferirà al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. En un i altre cas es podran aprendre cada dilluns eines i conceptes bàsics per al maneig de la informàtica.

Els tallers de la memòria començaran entre el 4 i el 5 d’octubre. El dia 4 començarà al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, i l’activitat s’oferirà cada dimarts de 17.30 a 18.30h. L’endemà, dimecres 5, començarà al Casal (pl. d’Europa), i l’activitat serà de 18 a 19h. Aquest taller s’ofereix amb suport de Creu Roja Baix Llobregat Nord i és conduït per voluntariat.

Ambdues activitats tenen les places limitades i s’ocuparan per ordre d’inscripció.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 15:15