Els Vailets de Gelida celebraran la IX Diada de la colla amb un pilar diumenge al migdia a la plaça de Castellví

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 11:44

La colla castellera farà una jornada de celebració amb deu construccions castelleres al llarg del mateix dia en diferents municipis

Els Vailets de Gelida celebren aquest proper diumenge, 21 de novembre, la IX Diada d’aquesta colla castellera i ho faran amb una jornada molt especial durant la qual aixecaran 10 pilars en 10 llocs diferents al llarg del matí. Entre aquests punts, la plaça del poble de Castellví, on es preveu que la colla alci un dels deu pilars entre les 11.30 i les 12.00h del migdia

Aquesta IX Diada dels Vailets de Gelida coincideix amb el 10è aniversari de la refundació de la colla i també amb la represa de l’activitat castellera just dos anys després de la darrera actuació, segons que han fet saber des de la colla.

La ruta de la diada començarà a Sant Llorenç d’Hortons i acabarà a l’Escorxador de Gelida, i farà parada a Castellví de Rosanes per aixecar el cinquè pilar del dia.

Els Vailets de Gelida animen a través de les seves xarxes a capturar una imatge original de la IX Diada castellera de la colla i compartir les imatges amb l’etiqueta #BuscantVailets o bé enviar-les per missatge directe a la colla. Les millors, tindran premi.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 09:13