Els veïns i veïnes de Castellví decidiran el nou color de la façana de l’ajuntament amb una enquesta ciutadana del 4 al 18 de març

Divendres, 1 de març de 2024

Hi podran participar totes les persones empadronades al municipi que tinguin de 16 anys en endavant

La façana de l’edifici de l’ajuntament, actualment en obres de reparació, es pintarà del color que decideixin els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes a través d’una enquesta ciutadana que tindrà lloc del 4 al 18 de març. El veïnat podrà escollir entre una de les cinc propostes que, d’acord amb la carta de colors del poble, s’han pintat aquesta setmana al cantó del carrer de la Parra perquè tothom qui vulgui pugui comprovar com queden. A l’enquesta hi podran participar totes les persones empadronades a Castellví que tinguin de 16 anys d’edat en endavant.

La participació es podrà fer tant a l’Ajuntament com al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’atenció administrativa, i caldrà portar el DNI/NIE, el carnet de conduir (o app miDGT), o bé el passaport amb fotografia per poder participar a l’enquesta. Es comprovarà el padró i es lliurarà la butlleta per indicar el color preferit. Abans d’escollir color, si es desitja es podran mirar personalment les mostres aplicades a la paret del cantó del carrer de la Parra, tot i que a la butlleta també es mostraran els colors impresos (amb les lleugeres variacions que la reproducció sobre paper té respecte de la pintura aplicada sobre la façana). 

Un cop tancada l’enquesta, es procedirà a comprovar quin és el color que ha agradat més i serà aquest el que s’aplicarà a la paret de l’edifici de l’ajuntament en la fase final de les obres de reparació que s’estan duent a terme. Un cop repintada la façana, el nou color de l’edifici estarà en consonància amb les façanes del voltant.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 11:35