En servei el nou tram pavimentat de 500 metres del camí entre Ca n’Abat i la depuradora

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 11:44

S’hi va començar a actuar a finals de gener i la via va haver d’estar tancada uns dies

El tram de 500 metres del camí entre Ca n’Abat i la depuradora que es va començar a arranjar a finals de gener ja està totalment reobert al pas. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes va dur-hi a terme unes obres d’arranjament des de l’alçada d’aproximadament la casa de Ca n’Abat fins molt a prop de la depuradora. Els treballs van comportar que la via s’hagués de tancar durant les feines per tal d’assegurar, entre d’altres, el correcte assecat del formigó.

L’espai arranjat té una longitud de 533 metres de llargada, on s’ha intervingut en una amplada de 3,5 metres. Aquest camí es conegut tant per la gent de Castellví de Rosanes com per persones de municipis de la rodalia. S’utilitza essencialment com a camí agrícola per accedir a les finques de vinya, hort i fruiters que hi ha al voltant i, també, per a activats de lleure i esportives, especialment els cap de setmana.

L’actuació ha tingut un cost de gairebé 40.000 euros més IVA, i per finançar-la s’ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la millora de camins al municipi. L’Ajuntament, com a pas previ a determinar l’actuació en camins i el seu abast, va contactar amb l’associació de propietaris agrícoles i forestals de Castellví per conèixer les necessitats detectades sobre el terreny en matèria de camins.

Darrera actualització: 01.03.2021 | 12:08