Es convoca audiència pública el 13 de desembre per als projectes de pressupost 2022 i de dos nous textos normatius

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 15:15

Es tracta del reglament d’ús dels espais i equipaments municipals gestionats per l’Ajuntament i l’ordenança reguladora d’entrada i sortida de vehicles

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes convoca els veïns i veïnes del municipi a una sessió d’audiència pública que tindrà lloc dilluns 13 de desembre, a les 19.30h, sobre el projecte de pressupost municipal de l’any 2022 i també sobre dos nous textos normatius en què s’està treballant: el reglament d’ús dels espais i equipaments municipals gestionats per l’Ajuntament i l’ordenança reguladora d’entrada i sortida de vehicles.

Durant l’audiència s’explicarà en quines línies s’està confeccionant el pressupost municipal del 2022 i sobre què versen la nova ordenança i reglament, i es recolliran suggeriments i propostes de les persones assistents, previ pas pel ple de totes aquestes propostes.

Amb motiu de les mesures de prevenció del coronavirus, l’aforament del saló de plens serà l’habitual en les darreres sessions plenàries per poder mantenir la distància de seguretat entre les persones assistents. Caldrà dur mascareta en tot moment i observar la resta de normes de prevenció vigents.
 

Darrera actualització: 03.12.2021 | 15:21