Es reobren els equipaments esportius, entre ells el nou espai municipal de cal·listènia al nucli antic

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 17:00

Des de l’octubre no es podien fer servir per les mesures de prevenció de la COVID-19 decretades per la Generalitat, ja que no tenen supervisió

Avui dilluns es reobren els equipaments esportius municipals de Castellví de Rosanes, després que la Generalitat hagi permès la utilització dels espais esportius sense supervisió. Des del passat mes d’octubre, i en el marc de les mesures de prevenció de la COVID-19, no es podia fer ús dels espais esportius sense vigilar. Amb la reobertura dels equipaments esportius de Castellví de Rosanes es posa en servei també el nou espai municipal de cal·listènia, situat al bosc del nucli antic, just a sobre de la plaça del Roure i al costat dels aparells biosaludables.

Pel que fa a la pista poliesportiva municipal, aviat s’informarà dels horaris d'ús durant les pròximes setmanes. Aquesta setmana, però, excepcionalment i per causa de les activitats culturals que hi ha previstes a partir de divendres en aquest espai, que requeriran del muntatge d’un escenari, l’horari serà reduït. Dimarts 25 i dimecres 26 la pista només s’obrirà puntualment a la tarda en els moments en què no hi hagi activitats esportives dirigides i es tancarà a les 20.00h. De dijous 27 a dilluns 31 romandrà tancada.

Cal recordar que de dilluns a divendres lectius, fins les 17h, la pista és d’ús exclusiu per a l’alumnat de l’escola Mare de Déu de Montserrat. 

Darrera actualització: 31.05.2021 | 13:36