Habilitats comunicatives i posicionament de negocis a Internet, els temes de les formacions del 2023 de l’àrea de Promoció Econòmica

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 15:14

Els dos cursos, gratuïts, tenen les inscripcions obertes i es faran a l’octubre i al novembre, respectivament

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes organitza anualment sessions de formació adreçades principalment a persones emprenedores i/o treballador/ores d’empreses que vulguin millorar les seves habilitats i eines per impulsar els seus respectius negocis. Aquest 2023, els temes escollits per a les formacions són les habilitats comunicatives -tant orals com a través del ‘visual thinking’- i les eines per posicionar el negoci a Internet i fer que els cercadors ens trobin més ràpidament. 

Els dos cursos previstos, que tindran lloc a l’octubre i al novembre, són gratuïts per a les persones apuntades, ja que es financen íntegrament amb aportacions de l’Ajuntament de Castellví i la Diputació de Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes en els dos casos i les places són limitades; s’atorgaran per ordre d’arribada de les sol·licituds.

‘Comunica't amb gràcia i eficàcia’, a l’octubre amb Maria Batet

La reconeguda formadora en creativitat i emprenedoria Maria Batet, que imparteix classes en diferents escoles de negocis, serà l’encarregada de conduir aquesta formació, presencial, els dies 3 i 5 d’octubre. Les sessions es faran de 09.30 a 13.30h a l’ajuntament de Castellví. 
En les sessions es donaran eines per afrontar les converses amb els equips, tant per generar dinàmiques transformadores com per encarar situacions més difícils, i també s’aprendran les bases del ‘visual thinking’ per donar suport al nostre discurs. Un taller que permetrà aprendre a comunicar-se amb gràcia i amb eficàcia en l’entorn laboral i de negoci.

‘Fes que els teus clients et trobin a Internet’, al novembre

Quan necessitem un producte o servei, el primer que fem és buscar-lo al cercador d’Internet. Les grans desconegudes en aquest mar d’informació són les eines s’han de fer servir perquè els potencials clients et trobin entre tanta informació i aparèixer abans que a la competència.
En aquest curs, es mostraran i practicaran les claus per deixar en bon lloc el negoci propi a les cerques de Google (posicionament SEO) de cara a captar nous clients.
La formació serà ‘online’ els dies 16 i 23 de novembre en horari de 09.30 a 13.30h. Com en l’altre curs, les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Programació formativa de Fem Xarxa, Fem Empresa

Les dues formacions programades per l’Ajuntament de Castellví de Rosanes  s’emmarquen en l’oferta de cursos que el projecte Fem Xarxa, Fem Empresa ofereix anualment als vuit municipis del Baix Llobregat nord que en formen part.

Darrera actualització: 22.02.2023 | 15:44