Incendi en un transformador elèctric a l'avinguda del Taió

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 14:16

Un veí ha avisat els Bombers cap a les 13.30 h que sortia fum de la instal·lació

Actualització 16.30 h

Restablerta la circulació a la carretera C-243b i al barri del Taió.

El servei elèctric ja ha retornat en algunes zones.

-----------------

Actualització 15.00 h

La carretera C-243b està tallada temporalment a l'alçada del Taió. S'estan fent tasques de retirada del cablatge elèctric caigut. Ruta alternativa a Martorell provisionalment pel camí de Ca n'Abat i cap a Gelida per C-243b i AP-7.

L'alumnat de l'IES Montserrat Colomer que viu al Taió baixarà del bus a la 1a entrada venint de Martorell. El vehicle amb l'alumnat de Miralles i el nucli antic entrarà pel cantó de Gelida.

Restabliment del servei elèctric. La companyia instal·larà un grup electrogen com a mesura provisional per restablir l'electricitat. Es preveu que pugui estar operatiu entre les 17.30 i les 18.00 h.

-------------------------

Aquest dilluns al migdia, pels volts de les 13.30 h, s'ha declarat un incendi en el transformador elèctric situat a l'alçada del número 38 de l'avinguda del Taió. Un veí ha fet arribar l'avís als Bombers que havia marxat l'electricitat i que veia sortir fum de la instal·lació. Dos vehicles del parc de Martorell s'han desplaçat immediatament al lloc, i també la Guàrdia Municipal després de ser alertada per un altre veí de l'incendi. L'alcalde i altres representants de l'Ajuntament també han acudit al lloc de l'emergència. A les 14.15 h s'està pendent que la companyia elèctrica actuï per treure la tensió i que els Bombers puguin apagar el transformador. Mentrestant les tasques se centren en extingir el foc de vegetació adjacent.

En paral·lel, i per la manca de subministrament elèctric en diferents barris de Castellví de Rosanes, els Serveis tècnics municipals s'han posat en contacte amb la companyia elèctrica perquè enviï un equip tècnic a revisar i resoldre la incidència amb la màxima brevetat possible. De moment no es té més informació sobre l'afectació del servei.

Seguirà ampliació.

Darrera actualització 14.15 h.

Darrera actualització: 02.02.2021 | 09:33