La 3a Fira de la tardor es tanca amb bona participació i gran acceptació de les novetats

Dilluns, 20 de novembre de 2023 a les 17:17

El taller familiar de kokedamas va atraure molt l’atenció de petits i grans des de l’arrencada

El sol i una temperatura molt agradable per a un 19 de novembre van acompanyar la 3a Fira de la tardor de Castellví de Rosanes, que es va tancar ahir diumenge al migdia amb una bona participació -tant de veïns i veïnes de Castellví com de persones vingudes d’altres municipis-, i amb gran acceptació de les novetats, com la banda itinerant de música i el taller de kokedamas -unes plantes que viuen sense test-, que des del primer moment va atraure l’atenció de petits i grans. Les activitats organitzades tant per l’associació APECRO com per l’Ajuntament, i les diferents parades d’artesania i productes de la terra i de proximitat, van tenir bona resposta, i el treball artesanal del cisteller Pau Trepat va atraure moltes mirades al llarg del matí. 

El regidor de Festes, Sergi Busquets, explica que “els objectius que ens havíem fixat per a aquesta tercera Fira de la tardor s’han acomplert” i destaca tant la “molt bona acceptació” de les noves activitats -“tant la música com el taller de 'kokedamas' van funcionar molt bé”, assegura-, com la participació assolida al llarg de la jornada. Per al regidor és important també la “varietat” d’estands i productes que va haver-hi a la 3a Fira de la tardor i de les activitats a realitzar. La Fira, per part de l’Ajuntament, ha comptat amb la implicació de les regidories de Festes, Cultura i Turisme.

L’associació APECRO, organitzadora també de la fira amb l’Ajuntament, va oferir per cloure la festa un tastet de civet de senglar que va exhaurir totes les racions, i al llarg del matí es va poder gaudir al seu estand degustació d’olis de diferents varietats d’olives i també de diferents menes d’olives en conserva. L’Ajuntament, per la seva part, per obrir la fira a les 10 del matí va organitzar un esmorzar de botifarrada, en el qual van col·laborar diferents persones voluntàries per preparar tant les botifarres com el pa amb tomàquet.

En l’apartat més solidari, l’associació APECRO i els dos fotògrafs locals que van exposar el seu treball a la fira, David Planas i Víctor Valle, van fer sengles sortejos a benefici de La Marató de 3Cat, que aquest 2023 es dedicarà a la investigació sobre la salut sexual i reproductiva.

Des de l’Ajuntament es vol expressar un agraïment a totes les persones, entitats, artesans/es i negocis que han participat en la 3a Fira de la tardor i han fet possible també l’èxit de la iniciativa.

Darrera actualització: 20.11.2023 | 17:22