La cantada de Caramelles serà la protagonista del diumenge 31 de març

Dimecres, 27 de març de 2024

Els Petits caramellaires de Castellví de Rosanes oferiran un any més aquesta activitat tradicional de la Pasqua

El diumenge 31 de març és Pasqua, i com mana la tradició les cançons de les caramelles prendran els carrers. Els Petits caramellaires de Castellví de Rosanes seran els encarregats d’oferir un any més la tradicional cantada, que recorrerà diferents punts del poble durant el matí i migdia i acabarà a la pista del CCR, on s’oferirà també un vermut per a les persones assistents.

L’inici de la cantada serà a l’església de Sant Miquel a les 10.30h. Des d’allà, un cop acabada la primera cantada, la comitiva anirà cap a la plaça de Catalunya a fer la següent actuació. La tercera parada serà una estona més tard a les escales del C. Montjuïc, i finalment aniran a cantar a Can Duran. El tancament de la jornada el faran a la pista del CCR, on a les 12.30h hi ha prevista la cantada de cloenda de les Caramelles 2024 i un vermut de final de festa per a totes les persones assistents.

Els Petits caramellaires de Castellví de Rosanes han estat assajant les cançons que oferiran per Pasqua durant tot el mes de març amb trobades cada diumenge a la tarda.

Darrera actualització: 27.03.2024 | 09:13