La Consulta Jove ofereix assessorament confidencial i personalitzat a noies i nois de 16 a 30 anys

Divendres, 19 de gener de 2024

Poden demanar cita per tractar de manera confidencial temes del seu interès, i s’ofereix tant presencialment com en línia

El servei de Consulta Jove de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ofereix assessorament personalitzat per a joves de 16 a 30 anys perquè puguin consultar-hi, de forma totalment confidencial, aquells temes que els interessen, des de laborals fins a qüestions de sexualitat, passant per estudis o emancipació, per exemple.

El servei de Consulta Jove -que es dona amb cita prèvia- pot ser tant amb una reunió presencial com a través d’una sessió per videotrucada, per adaptar-se a les necessitats de  cada persona usuària i a la seva disponibilitat horària. Demanar-hi hora és molt senzill. Es pot fer per WhatsApp al 696.974.565 o bé per correu electrònic a serveissocials@castellviderosanes.cat.

L’objectiu d’aquest servei, que es va posar en marxa fa sis anys, és que els nois i noies puguin consultar de forma totalment confidencial temes que siguin del seu interès, que els neguitegin o bé on necessitin orientació. 

La treballadora social de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes és qui atén el servei de Consulta Jove. L’atenció és sempre personalitzada i s’adapta a les necessitats de cada noi i noia. El servei té el suport de Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 19.01.2024 | 11:07