La creació de Laia Robert Quintela és l’obra guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major 2021

Divendres, 23 d’abril de 2021

La lectura del veredicte i lliurament de premis s’ha fet coincidint amb la diada de Sant Jordi

La il·lustració creada per Laia Robert Quintela serà la imatge de la Festa Major de Castellví de Rosanes d’aquest 2021. Coincidint amb la tarda de la diada de Sant Jordi, i en el marc de les Jornades culturals de primavera de Castellví de Rosanes, s’ha donat a conèixer el veredicte del Concurs de cartells de la Festa Major d’enguany i s’han lliurat els corresponents premis als i les participants, finalistes i guanyadora.

Aquest any hi ha hagut un total de cinc obres participants de nois i noies de diferents edats. Les dues obres finalistes i la guanyadora han obtingut un diploma i un lot de llibres de lectura, i la resta d’obres participants un diploma d’agraïment i un obsequi.
En acabar, tots els i les concursants que han assistit a l’acte d’entrega de premis s’han fet la tradicional foto de família amb els regidors i regidores de l’Ajuntament presents.

Parada de llibres i roses i activitats culturals per Sant Jordi

La diada de Sant Jordi no ha faltat la parada de llibres i roses a la plaça a càrrec dels nens i nenes de 6è de l’escola, enguany en un recinte acotat i amb aforament limitat d’acord amb les normes vigents de prevenció de la COVID-19. A l’escola, també han fet una jornada molt literària, que ha començat a primera hora amb la lectura d’alguns fragments de llibres triats entre el gairebé centenar de títols que l’Ajuntament va cedir ara fa unes setmanes a la biblioteca del centre.

Les Jornades culturals de primavera van començar dijous amb l’elaboració d’un mural col·laboratiu titulat ‘El llibre del feminisme i diversitat de la ciutadania’ i continuaran dissabte a la tarda amb una caminada literària al bosc del nucli antic i una lectura col·lectiva al pati del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina i diumenge al matí amb un espectacle familiar a la plaça. Per a totes aquestes activitats del cap de setmana ha calgut apuntar-s’hi prèviament, ja que l’aforament és limitat.

Darrera actualització: 23.04.2021 | 19:09